Rólam

 Fűri Brigitta, az Indra Consulting alapítója

Azon szerencsések közé tartozom akik megvalósíthatták gyerekkori álmaikat. A világ első számú légitársaságának dubai-i és londoni központjában is dolgozhattam, lehetőségem volt több mint 100 féle nemzetiségű emberrel dolgozni és a világ összes földrészén jártam.

Majd tanácsadói és vezetői tapasztalataimat jónevű nemzetközi tanácsadó cégeknél szereztem. Nemzetközi munkakörnyezet, egyre jobb feladatok, kiváló poziciók, ami nagyon jól hangzik, de…

Miközben a karrierem egyre feljebb ívelt – és az ezzel járó anyagiakban, juttatásokban sem volt hiány – mégsem éreztem igazán jól magam. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a pozicióban és a pénzben mérhető siker önmagában nem elég. Ennél sokkal többre, másra van szükségünk. Nem pusztán egy remek karrier építés a cél, hanem egy igazán jó életminőség, a jólét elérése. Csak ez az ami hosszútávon és mellékhatások nélkül fenntartható. www.brigittafuri.eu

Az elmúlt 10 évben több mint száz vezetőt támogattam a sikeres karrier váltásban, ma már tudom, hogy a karrier egy nagyon fontos része az életünknek, de nem az életünk.

Egy New Yorki-i iskolában találtam rá arra, az integrált szemléletmódra, ami egyrészről bizonyította, hogy nem vagyok egyedül a sikerről vallott nézeteimmel, érzéseimmel és kérdéseimmel. Másrészt tovább vitt azon az úton, hogy pontosan megértsem, megfogalmazzam mi is a valós, hosszútávon fenntartható siker és hogyan lehet ezt megvalósítani.

A személyes célom  – és így az Indra Consulting küldetése is -, hogy a nemzetközi környezetben szerzett elméleti és gyakorlati tudást felhasználva, integrált megoldásokat nyújtsak az egyéni illetve céges jóléti stratégia megvalósításában.

a Wellbeing a stratégiától a brokkoli-ig!

TANULMÁNYAIM

Institute of Integrative Nutrition, New York

Coach Akadémia – Business Coaching (ICF)

Open University Business School, MBA tanulmányok / Fundamentals of Senior Management, Bécs

ELTE – Pedagógiai és Pszichológiai kar

Guilford College – Angol mint idegen nyelv, Guilford, UK