Az én MIÉRTEM

Tanácsadó, fejvadász utazásom 2005-ben kezdődött, addigi szakmai karrierem legizgalmasabb szakasza után, Dubai-ból, majd Londonból hazatérve, ahol a világ legjobbnak tartott légitársaságánál, az Emirates-nél dolgozhattam. Az ott eltöltött idő alatt világpolgárrá váltam és a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtás az identitásom részévé vált.

…nos, visszatérve Magyarországra az élet a leglenyűgözőbb városokban való élet után messze nem volt egyszerű. Az átmeneti időszak kihívást jelenthet, hiszen el kell engedned, ami volt, és egyúttal új perspektívákat kell találnod az új életedben.

Amikor 2005-ben Vezetői tanácsadóvá váltam, az egyetlen motivációm az volt, hogy valahogy életben tartsam nemzetközi lelkemet, és minden nap gyakorolni tudjam az angol nyelvet. Őszintén szólva, akkortájt fogalmam sem volt a kiválasztásról vagy az „Executive Search-ről”… csak úgy alakult, hogy egyszer csak ott voltam, és azóta is itt ragadtam, immáron majdnem két évtizede, és több mint 300 sikeresen befejezett megbízással a hátam mögött.

MI az ÉN MIÉRTEM?

Egyszerűen tökéletes harmóniát látok benne, az „adni és kapni” között. Sokat kaptam Ügyfeleimtől, mert bíznak bennem, mert tisztelnek, és lehetővé teszik számomra, hogy megoldjam legnagyobb kihívásaikat – a kulcsfontosságú embereik megtalálását!

Bizalom, tisztelet, felhatalmazás nem csupán nagy szavak, hanem a legnagyobb motivációk is számomra, amelyek tovább lendítenek.
A kiválasztási folyamatban, amikor a megfelelő embereket kutatom és válogatom, a szakmájukban és szektorukban legintelligensebb és legtehetségesebb emberekkel van szerencsém találkozni. Tanulok tőlük, miközben ezeket a beszélgetéseket magam is igazán élvezek.

Természetesen az én Miértem és a motivációm sem mindig volt annyira világos, mint a mai napon… megvoltak a saját hullámvölgyeim, mert valami legbelül hiányzott. Ez a folyamat viszont megmutatta az utat, hogy nemzetközileg jegyzett Health Coach  és Munkahelyi Mentál Egészségügyi szakember legyek…

Mert hiszem, hogy nincs valódi Siker a fenntartható, mindennapi jóllét és mentális egészség nélkül.

A leggyakoribb témák, amelyekkel foglalkozom:

 • Karrierátmenet: hazatérés külföldről, új kihívás megtalálása, karrier váltás
 • Motiváció hiánya és/vagy stressz, szorongás
 • Munka magánéleti kibillenése
 • Magányossan a Csúcson – a vezetői magány érzése, nem szégyen…
 • A 40+ Nők – az érzelmi és mentális kihívások pl, menopausa, krízis helyzet

Adni jó

Egyéni megkeresés esetén, ha jelen pillanatban olyan élethelyzetben van, hogy anyagi keretei szűkösebbek, és úgy gondolja, hogy mégis én lennék a legalkalmasabb arra, hogy segítsem, ez ne legyen akadály. Megtaláljuk közösen a megoldást!

A jó karma másokért tett jó cselekedetek eredménye. Ha tetteid boldogságot okoznak, akkor építőnek, pozitívnak és erényesnek számítanak.

Segíthetek?

További információért, kérem, lépjen kapcsolatba velem.

 

Keressen meg!

Fűri Brigitta
Telefon: +36 70 601 9827
E-mail: f.brigitta@indra.hu

  Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat

  Az adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatot elolvastam, tartalmát megismertem és a szabályzatban foglaltakat elfogadom.

  Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez, ennek keretében tudomásul veszem, hogy adataimat a szerződéses partnerek felé az álláspályázattal összefüggésben továbbíthatják.