Az Ön jólléte – Az én szenvedélyem

Minden változás „fent” kezdődik!

A felsővezetői elköteleződés a kulcsa a Munkahelyi Mentális Egészség és Jólét javításának, az egészséges és fenntartható, magas teljesítmény érdekében.

Mint mentálihigéniás szakember és wellbeing coach, azért dolgozom vezetőkkel nap, mint nap, hogy „jól legyenek, hogy jól vezethessenek”.

A stressz a mindennapi életünk rejtett tényezője, még ha nem is látható egyértelműen, de ott van. Nagy mértékben vagyunk kitéve a stressznek, a mentális és érzelmi stresszel kezdődően a fizikai és környezeti stresszig. Ez gyakran fáradtsághoz, feszültséghez, extrém hangulatváltozásokhoz, alvás- és étkezési rendellenességekhez és kiégéshez vezethet.

Törd meg a csendet!

A rossz mentális egészségünk egyik fő tényezője a munkahelyi környezet (60%).

A mentális tünetek, mint a depresszió vagy szorongás, valósak, gyakoriak és kezelhetőek. Az ebből való felépülés pedig lehetséges.

A legtöbb vezető számára kihívást okoz, ha csapatán belül ezzel a témával kell foglalkozni, hiszen 80%-uk soha nem kapott információt vagy képzést arról, hogy hogyan vegye észre a jeleket, illetve hogyan támogassa hatékonyan az embereit esetleges krízis helyzetekben.

Témák, amelyekben segíteni tudok

 • Egyéni Mentális egészség és Wellbeing tanácsadás vezetők számára
 • Céges Workshopok online és személyes formában:
  • Mentális egészség / wellbeing alapok és magasabb szintű tanácsadás
  • Hogyan kezeljük a mentális kihívásokat vezetőként?
  • Vezetői magány megélése
  • A vezetői lét különös kockázatot jelent a magány szempontjából
  • Menopausa érzelmi háttere és a teljesítmény kapcsolata
 • Folyamatos belső mentálhigiénés tanácsadás (vezetők támogatása, stressz kezelése, szorongás, magányosság, depresszió, motivációhiány…)

Segíthetek?

További információért, kérem, lépjen kapcsolatba velem.

 

Keressen meg!

Fűri Brigitta
Telefon: +36 70 601 9827
E-mail: f.brigitta@indra.hu 

  Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat

  Az adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatot elolvastam, tartalmát megismertem és a szabályzatban foglaltakat elfogadom.

  Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez, ennek keretében tudomásul veszem, hogy adataimat a szerződéses partnerek felé az álláspályázattal összefüggésben továbbíthatják.