Az Ön jólléte – Az én szenvedélyem

Wellbeing Coachként vezetőkkel dolgozom, azért, hogy ők igazán jól legyenek.

A stressz a mindennapok része, sokszor nem látható, de ott van, még ha rejtőzködik is. Rengeteg fajtájának vagyunk kitéve: mentális, érzelmi, fizikai vagy akár a környezetből fakadó stressz is hat ránk. Mindez nagyon sokszor vezet egészen extrém hangulatingadozásokhoz, alvási problémákhoz, étkezési zavarokhoz, kiégéshez és természetesen teljesítményvesztéshez.

A stresszmentes élet egy illúzió, azonban sokat tehetünk magunkért. Amennyiben az alapvető szükségleteinket  számunkra megfelelő módon elégítjük ki, a reziliencia-, vagyis a rugalmas ellenálló képességünk is nő. Még ha úgy is gondoljuk, hogy eleget mozgunk, figyelünk a táplálkozásunkra és jól alszunk, akkor is fontos az objektív visszajelzés. Abban az esetben pedig, ha nem így van, elengedhetetlen szakemberrel konzultálni.

A folyamat három alappillére

100%-ig egyénre szabott

Eredményorientált

Fenntartható

Segíthetek?

Keressen, hogy programját személyre szabhassam: munkám során a világelső Firstbeat testszenzoros mérést alkalmazom, amely klinikai pontosságú betekintést nyújt fizikai és érzelmi állapotába.

 

Keressen meg!

Fűri Brigitta
Telefon: +36 70 601 9827
E-mail: f.brigitta@indra.hu 

    Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat

    Az adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatot elolvastam, tartalmát megismertem és a szabályzatban foglaltakat elfogadom.

    Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez, ennek keretében tudomásul veszem, hogy adataimat a szerződéses partnerek felé az álláspályázattal összefüggésben továbbíthatják.