Executive Search & Recruitment Consulting

Vezetőkiválasztás – Stratégiai keresések kulcspozíciókra

A cégalapítást leszámítva a vezetőt nem felveszik, hanem választják – akár a jelenlegi kollégák közül, akár másik cégből. 2005 óta száznál is több vezetőt támogatottunk a feljebb lépésben vagy a sikeres karrierváltásban.

Egy cég életében vannak olyan pillanatok, amikor nemhogy a konkurensek előtt bizalmas, de még a saját cégünkben is teljes diszkrécióval kell eljárni. Ezt csak külső támogatással lehet meglépni. Ezért az Ön nevében felkutatjuk, megszólítjuk és előszűrjük a potenciális jelölteket. Ön csak a legjobbakkal fog találkozni. És hogy ezt mi hogy érjük el, a mi titkunk marad.

Vannak olyan pozíciók, amiket hiába hirdet a közösségi oldalakon és állásportálokon – nem lesz jelentkező, mert maroknyi szakember van, és minden bizonnyal ők is foglaltak. Ilyenkor a teljes fejvadászi módszertant bevetve addig keressük a jelöltet, amíg a pozíciót végül betöltheti a megfelelő személy. Az igény felmerülésétől vállaljuk a keresést egészen addig, amíg a tinta megszárad az új kolléga munkaszerződésén.

Stratégiai erőforrás tervezés – Talent Mapping

Felkészülünk egy kulcspozícióban lévő vezető tervezett továbblépésére. Ha a továbblépést megtervezzük és jól vezényeljük le, akkor nem veszítünk hónapokat vagy üzleti negyedéveket, amíg az új kollégát megtaláljuk és felvesszük. Mire elmegy egy vezető vagy szakember, addigra már ott a tökéletes utódja, aki azonnal elkezdhet dolgozni.

Long List Recruitment

…amikor csak a legerősebb jelöltek jöhetnek számításba, amikor kiemelkedő tehetséget kell találni egy munkakörbe vagy egy meghatározó vezetői pozícióba ÉS az egyetlen eredményes megoldás a direkt keresés ÉS meghatározott költségkeretekben kell gondolkodni, mi akkor is Partnerek tudunk maradni. A Long List Recruitment az executive search tapasztalatainkra épített egyedi termékünk, azzal a céllal, hogy innovatív megoldást nyújtsunk a recruitment szakma változásának korában, amikor a keresés-kiválasztás jellemzően átkerült vállalati oldalra, és szerves részét képezi a HR folyamatoknak.