Köszönöm Briginek, hogy a Roche Global Wellbeing Week-en érdekes Workshop-ot tartott kollégáinknak az egészséges táplálkozásról, ill. az elfogyasztott ételek és fizikai állapotunk kapcsolatáról. Hiteles személytől hallotunk sok érdekeset, aki számára hosszú évek versenyszférában szerzett tapasztalata és sikeres karrier építése mellett körvonalazódott, hogy a felelős munkavállalói magatartás nemcsak a tehetséges munkavállalók fejlesztésében, karrier tervezésében rejlik. Mint munkaadók felelősek vagyunk munkavállalóink well-being-éért is, hiszen HR vezetőként személyes tapasztalatom is, hogy az egyre fokozódó versenyben a mind gyakrabban előforduló kiégéssel és egészség károsodással is foglalkoznunk kell. Remélem, hogy ez a szemlélet Magyarországon is mindinkább a gondolkodás középpontjába kerül.
Kántor Anna
Roche Mo. Kft. HR Vezető
Brigivel való közös munkát legtömörebben a „megbízhatóság” szóval tudom jellemezni. Megbízhatóság, mert minden esetben kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy a közös munka során - és azt követően is -  gondos odafigyeléssel kezelje ügyfeleit (a keresési folyamatban résztevőket és bennünket egyaránt). Megbízhatóság, mert minden esetben a maximumra és magas színvonalra törekedett. Megbízhatóság, mert mindig elérhető és segítőkész volt, amikor szükség volt rá, gyorsan reagált a felvetéseinkre és kreatív javaslatokkal állt elő. Felgyorsult világunkban azt gondolom minden ember sokkal nagyobb bizalommal van olyan partnerekkel szemben, akik ezeket az értékeket képviselik. Brigi egy ilyen partner. Több sikeres kiválasztási folyamatot menedzseltünk a segítségével, amit ezúton is köszönök.
Lilla
HR vezető, retail

"Több sikeres közép- és felsővezető keresési projektet bonyolítottunk le az Indra Consultinggal, amelynek eredményeként minden esetben megtaláltuk a pozícióra legalkalmasabb és a vállalati kultúrába legjobban illeszkedő jelölteket. Az együttműködés sikerességéhez   nagyban hozzájárult az ügyfél igények tökéletes megértése, a munkakör és a vállalati környezet széleskörű feltérképezése, a folyamatos konzultáció a megbízóval, és a széleskörű aktív jelölti kapcsolatrendszer. A  keresési folyamatot minden esetben az elvárt határidőn belül, azt igen hatékonyan menedzselve, sikeresen zártuk le."

Bartos Mariann
HR Vezető, Rauch Hungária Kft.
„Brigitta az általunk igényelt munkákat minden esetben szakszerűen, kiváló minőségben, maradéktalanul elvégezte. Segítőkész, gondos és rugalmas hozzáállása még a lehetetlennek tűnő feladatokban is továbblendítettek. Messzemenően figyelembe vette elvárásainkat, gyors és pontos teljesítést nyújtott.”
Adonics Mónika
Hungaro Control
“Az életben talán egyszer adódik olyan alkalom, ami alapvetően új útra irányba tereli az ember sorsát, gondolatiságát.. Egy ilyen alkalom volt amikor elindultam a coaching folyamaton Brigittával. Az új irány és szemlélet, amit tőle kaptam annyira észrevehetetlenül, de mégis olyan meggyőző elemi erővel hatott rám, ami azokra, problémákra és kérdéseke is megadta választ melyet talán magam sem tudtam felismerni, észrevenni. A lélek a belső értékek finomhangolása, ami számomra a leginkább érezhető az általa átadott támogatásból. A belülről kifelé építkezés, a figyelem, az asszertivitás, önreflexió mind beépültek és megoldást jelentenek a mindennapi üzleti kihívásokra."
Tamás
Kereskedelmi vezető
"Brigitta különleges minőséget képvisel a szakmájában. Professzionális szakmai tudása mellett olyan empátiával, értő figyelemmel fordul ügyfelei felé, amely rendkívül megkönnyíti a közös munkát és az eredményességet is nagyban elősegíti. Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy Brigitta azon kevesek közé tartozik, akik fel merik vállalni szakmai álláspontjukat, akkor is, ha az nem túl népszerű. Őszinte visszajelzései alapján sikerült megtalálni azt akit valóban kerestünk."
Enikő
Jogi vezető
“Már a kiválasztási folyamat elején lenyűgözött, hogy Brigitta mennyire jól beazonosította a pozíció iránti elvárásunkat, a vállalati kultúránkat, a vezetői stílusunkat és a piaci környezetünket. Gyógyszeripari piacismerete kiemelkedő és azonnal tudta, hogy mely jelöltek jöhetnek számításba. Nem csak “pozícióra” hozott jelölteket, hanem figyelemmel volt a jelölt emberi illeszkedésére mind a vezetőhöz, mind a szervezethez. Rendkívül gyorsan dolgozott és kiváló szakmai felkészültségének köszönhetően ma két ragyogó kollégával vagyunk gazdagabbak. A kollegák kiválasztásával nem zárult le a folyamat, kíváncsian várta mind a cég, mind a kollegák tapasztalatait. Igazi partner!”
Ördög Anita
Country Manager CSC Pharma
“Évek óta vagyok Brigittával szakmai kapcsolatban. A HR területén rendkívül tapasztalt, emellett mindig innovatív ötletekkel és széles látókörrel rendelkezik. Nagyon gyorsan megérzi a partner kultúráját, stílusát, és ahhoz alakítja a szolgáltatást, amit nyújt. Vele dolgozni olyan, mintha a céghez tartozna, nem mintha egy külsős szolgáltató lenne."
Kántor Anna
Roche Mo. Kft., HR vezető