Az Investors in People Hungary, a British Chamber of Commerce in Hungary és a British Business Center meghívja Önt a Best Practice Network elindítása alkalmából rendezett üzleti reggelire.

December 11-én új közösség indul Magyarországon.

Vállalatok és üzletemberek közössége, melynek tagjai tudják, hogy a tartós sikerhez a szervezeti kiválóságon át vezet az út. A Best Practice Network az üzleti eredményességet és az üzleti kultúrát kapcsolja össze. Az Investors in People minősítő rendszerén és 40 000 szervezetből álló nemzetközi hálózatán keresztül a legjobb gyakorlatok, a legsikeresebb megoldások hazai bevezetését és megosztását segíti. A Best Practice Network új korszakot nyit a versenyképes és felelős üzlet hazai világában. Vendégeinktől megtudhatja, hogyan.

A rendezvény programja:

9:00 – 10:00 Investors in People díjátadó és rövid előadások:

  • Tóth Vazul a BCCH elnöke, a Best Practice Network társalapítója
  • David Dale operations director, Investors in People International
  • Csóti Gábor az Investors in People Hungary ügyvezetője
  • Gyenes András az Investors in People díjas Unilever Magyarország ügyvezetője

10:30 – 12:00 Szakmai beszélgetések:

A rendezvény kerekasztal-beszélgetésein megismerkedhet a Best Practice Network céljaival és az általa biztosított tudáscsere-lehetőségekkel. Megismerheti az Investors in People programját, a szervezetre és az üzleti eredményekre gyakorolt pozitív hatásait, és személyesen találkozhat a hazai Investors in People díjas szervezetek vezető munkatársaival.

Az Investors in People Nagy-Britannia legsikeresebb szervezet- és üzletfejlesztési programja és egyik legelismertebb üzleti védjegye, 24 éve támogatja a vállalkozásokat. Az Ön vállalata egyike a legkiválóbb munkahelyeknek vagy a legsikeresebb cégeknek? Még nincs a legjobbak között, de célja, hogy ott legyen? Versenyelőnyhöz kíván jutni az Investors in People keretrendszer bevezetésével és a minősítés megszerzésével? Kíváncsi a nemzetközi trendekre, vagy Ön akarja a hazai trendeket alakítani?

Csatlakozzon a Best Practice Network közösségéhez! 2015 az Ön éve!

Időpont: 2014. december 11. 9:00 óra (kapunyitás 8:30-kor)
Helyszín: Corinthia Hotel Budapest (1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.)

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb december 8-ig jelezze itt: bpn@iip.hu